25.8.2008

KuistillaJotkut asiat vihreässä talossa olisivat remontoimatta valmiita. Kuistin seinien haalea roosa väri on hieno, eikä se edes juurikaan hilseile - tunnelma on kohdallaan. Mutta ikkunoiden ja lattian tilanne on huono; poiskulunut ja rapissut maali on paljastanut puun ja sille on ennenpitkää tehtävä jotakin ettei rappio etene. Remonttitoimia on harkittava rauhassa, ainakin ensi kesään. On vaikeaa korjata jotakin jo valmiiksi hyvää.

2 kommenttia :

  1. Ihanaa kun löysin tänne :) Olemme jo neljä vuotta remontoineet rakkaudella hyvin paljon samantapaista talovanhusta kuin sinun ihana talosi ;)

    Meillä uudet ikkunat vaihdettiin nyt, mutta niistä harvoista vielä käyttökelpoisista vanhoista ikkuneista säilytettiin kuistinikkunoina muutama muistuttamaan mistä on lähdettu ja tuomaan hitusen vanhaakin esiin :) Loputkin ikkunat tosin saavat ensi kesänä vielä "jatkoaikaa" kasvihuoneen seininä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi. Teillä on talo, jota minä mieleni sopukoissa unelmoin. Remonttia pikkuhiljaa, tunnelmaa. Ihanaa!Olet tehnyt upeaa työtä talossasi.

    VastaaPoista